Osmrtnice

U trenucima kada ostanete bez bliske osobe, sigurno želite obavjestiti prijatelje i rodbinu o Vašem gubitku. Uz sve troškove koji sahrana nosi sa sobom, smatramo da ne treba naplaćivati baš svaku sitnicu.

Upravo zato je i stvorena ova stranica, gdje je objava svih sadržaja POTPUNO BESPLATNA.

Djelatnici portala osmrtnica.net izražavaju sućut obiteljima i prijateljima preminulih.

Za detalje o sahrani kliknite na osmrtnicu.

U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naša draga i neprezaljena supruga, majka, svekrva i baka

Marija Stanic rodj. Vavro

preminula u petak , 9 studenog 2018 u 78. godini života nakon kratke i teške bolesti. Ispraćaj drage pokojnice bit će u srijedu, 14. studenog 2018. u 14.00 sati na gradskom groblju Viktorovac u Sisku. Počivala u miru Božjem!
Marija Stanic rođ. Vavro Stanic rođ. Vavro 1941-09-08 - 11.09.2018 Posljednji ispraćaj će se održati na groblju Viktorovac, Sisak 01.01.1970 u 14:00. Misa zadušnica će se održati u Sisačka katedrala 01.01.1970 u 19:00. Ožalošćeni: Suprug Nedeljko, sin Goran, snaha Mira, unuk Danijel, unuka Kristina, brat Zlatan sa obitelji te ostala tugujuca rodbina.
Postavi na Facebook Objavi na Twitteru Postavi na Google+ Postavi na StumbleUpon Pošalji prijatelju Ispiši na pisaču Povratak na osmrtnice

Lokacija groblja

Cvjećarne

Nije pronađena nijedna cvjećarna na odabranom području.

Klesarske radnje

Nije pronađena nijedna klesarska radnja na odabranom području.

Organizacija karmina

Nije pronađen nijedan organizator karmina na odabranom području.

Pogrebna poduzeća

naziv adresa telefon web karta
SPAS I.Rukavina Siđe 47a
povratak na vrh stranice